Fabrica de polistiren Thermopor
Compania
Produse
Despre Noi
Izolarea termo, hidro și fonică a clădirilor este o cerință firească pentru creșterea calității vieții prin sporirea confortului, economisirea energiei, protejarea pereților prin eliminarea igrasiei și protejarea mediului înconjurător. Domeniile de utilizare a polistirenului expandat ecologic sunt multiple: izolarea pardoselilor, pereților, plafoanelor, acoperișurilor înclinate, inversate și plane, a fundațiilor și fațadelor. Polistirenul este un produs ecologic, care nu conține elemente cancerigene sau care permit degradarea stratului de ozon. De asemenea, sistemele termoizolante reprezintă o protecție esențială pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon.
Datorită cererii tot mai mari de pe piața construcțiilor, în Iulie 2004, BENȚA GROUP a decis să își lărgească activitatea prin producerea și distribuirea de polistiren expandat ignifugat, devenind în primavara lui 2005 membră a grupului DAW BENȚA România. Astfel, în prima jumătatea a lunii August 2004, au demarat lucrările pentru noua fabrică de polistiren expandat ignifugat din Sâncraiu de Mureș.
Construcția a fost definitivată la începutul lunii Noiembrie a aceluiași an, iar în perioada imediat următoare a început procesul de fabricare a plăcilor de polistiren.
Fabrica noastră este dotată cu o tehnologie modernă de obținere a polistirenului expandat, având ca materie primă perle de polistiren. Produsele noastre sunt permanent testate pentru a corespunde standardelor de calitate pe care ni le impunem. Personalul Thermopor a fost instruit în firme specializate din Germania cu o vechime în domeniu de peste 35 de ani.
Unitatea de productie Thermopor produce polistiren expandat de diferite densități, pentru piața de construcții și pentru sistemul propriu de termoizolații CAPATECT, la calitate profesională.
Pe lângă fabrica de polistiren, firma EPS Thermopor a investit și într-un spatiu de depozitare de mare capacitate, pentru a permite onorarea rapidă a comenzilor dvs.
home  |  despre noi  |  mediu  |  referințe  |  cariere  |  certificări  |  produse  |  utilizare  |  contact
©2008 Thermopor